Företag i fokus:

Väntade beskedet: HA:s poängkung lämnar SSK

Marcus Eriksson

Marcus Eriksson blev etta i Hockeyallsvenskans poängliga, som väntat lämnar han nu SSK
Foto: Shamash Oyal

Marcus Eriksson hade ett poängsnitt på över en poäng per match i grundserien. I slutspelet fick han inte det att lossna och blev poänglös i de fyra matcher som SSK spelade där.

Uppgifter har florerat i medier att Eriksson är klar för spel i SHL med Skellefteå AIK. Inget är bekräftat, i och med att SAIK fortfarande spelar SM-slutspel lär vi nog få vänta på ett sådant pressmeddelande.

Klart är i alla fall att den Norrköpingsbördige forwarden lämnar Södertälje Sportklubb. På sociala medier bekräftar klubben det som länge varit känt.

Det blir bara en säsong för honom i SSK. 38-åringen spelade 50 matcher och gjorde 59 poäng fördelade på 20 mål och 39 assist.

Eriksson är den nionde spelaren som lämnar klubben sedan A-laget blev utslagna i kvartsfinalen mot BIK Karlskoga.

Text:

Daniel Hansson

Dela via:

Shares
Publicerad: 28 mars 2024 13:06
Senast uppdaterad: 28 mars 2024 14:12

MINGELBILDER v.3 – Se vilka som var ute i helgen

DSC_0016-1

Foto: Shamash Oyal

Se även – Mingelbilder V.1

Text:

Shamash Oyal

Dela via:

Shares
Publicerad: 21 januari 2024 23:16
Senast uppdaterad: 21 januari 2024 23:16

Priserna på bostadsrätter oförändrade i Södertälje

Nycklar-Foto-unsplash

Maria Ziegler, Unsplash

Priserna på bostadsrätter står i stort sett stilla i Södertälje kommun. Medelpriset på de på försäljningarna under de senaste tre månaderna låg på samma nivå som för tre månader sedan.

I hela Stockholms län däremot sjunker priserna på bostadsrätter. I hela länet noterades en prisnedgång på 1 procent. Det visar ny statistik från Svensk Mäklarstatistik som Newsworthy har analyserat.

Priserna på bostadsrätter sjunker i 75 av landets kommuner, medan de stiger i 36 (i merparten av de resterande kommunerna redovisas inga prisförändringsuppgifter på grund av få försäljningar).

(Annonslänk)

Bland kommunerna i Stockholms län sjunker priserna på bostadsrätter i 19 av 25 kommuner (där det redovisats uppgifter om prisutveckling). Störst var minskningen i Salem där priserna sjönk med 13 procent. I Nynäshamn däremot steg priserna med 11 procent.

Sammanlagt såldes 151 bostadsrätter i Södertälje kommun mellan oktober och december till ett genomsnittligt pris på 1,8 miljoner kronor. I fjol gjordes 148 affärer vid den här tiden på året. I hela Stockholms län såldes 8 795 bostadsrätter för i snitt 4,0 miljoner kronor.

Priserna på villor minskar något 
Villapriserna har gått ner i Södertälje kommun. Medelpriset på försäljningarna under de senaste tre månaderna visar på en nedgång med 1 procent. Även i hela Stockholms län sjunker villapriserna. I hela länet noterades en prisnedgång på 3 procent.


Text:

Paula Kass Elias

Dela via:

Shares
Publicerad: 21 januari 2024 08:30
Senast uppdaterad: 21 januari 2024 02:18

Stöd vår lokala journalistik med en Swish:

123 473 66 41

qr

Mest lästa

SÖK NYHETER

Fler resultat...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors