Bruno Fuentes, en av ägarna.
Foto: Aljoša Lagumdžija,/Alexander Isa
Efter framgångarna med Taqueria på Stora Torget tar ägarna ett nytt grepp om gastronomin med öppnandet av en ny italiensk restaurang – Buono.
Efter att ha lockat matälskare till Stora Torget med Taqueria, som öppnade förra året och snabbt blev en succé, tar ägarna nu sikte på nya höjder. Det nya italienska konceptet Buono utlovar att bli en spännande utveckling, med en meny och atmosfär.
Restaurangen Buono kommer att föra vidare ägarnas passion för högkvalitativa råvaror och exceptionell matlagning. Buono planeras att öppna i början av maj på samma adress som tidigare Taqueria, där gästerna kan förvänta sig en förnyad matupplevelse i en välkomnande och modern miljö.
(Annonslänk)
För matentusiaster i Södertälje och omnejd markerar Buonos ankomst en spännande utveckling på stadens gastronomiska karta.
– Vi ser fram emot att välkomna både gamla och nya gäster till Buono. Vår ambition är att skapa en plats där mat och gemenskap står i centrum, med en meny som speglar vårt engagemang för kvalitet och nyskapande, säger en av ägarna, Bruno Fuentes till Telgenytt.
Taquerian var oerhört populär. Varför väljer ni att ändra konceptet?
– Vi var mycket nöjda med vårt tidigare koncept och maten blev väl mottagen av våra gäster. Vi tror dock att det nya italienska konceptet, tillsammans med vår erfarenhet och de unika kockar vi nu har, kommer att locka en ännu bredare publik. Dessutom ser vi fram emot att introducera en lunchmeny som vi är övertygade om kommer att bli mycket uppskattad.